Jahody, kdo by je nemiloval. Červené, sladké, voňavé. Jsou poslem léta a prázdnin. Jakmile začínají dozrávat, to nejkrásnější období, hlavně pro školáky, se už rychle blíží. Jahůdky má každý rád. Na vesnicích mají lidé záhonek a pár jahůdek se jim urodí. Většinou jsou z rostlinky pryč, hned jak nabydou své červené barvy. Skončí v pusince našich dětí, nebo vnoučat. Občas se stane, že se hospodyni podaří natrhat naráz celou misku a může tedy rodině upéct jahodový koláč.
Ve městě nemají lidé možnost záhonku žádného, pokud vlastní chatu, nebo chalupu, zkouší vypěstovat nějakou tu jahodu tam, ale po opakovaných neúspěších s pokusy skončí. Pokud nemají pozemek oplocený, mohou si být jisti, že jim jahodiní prostě sežere srna, nebo zajíc, případnou úrodu sklidí nezvaný host, ale ani plot není zárukou pěstitelského úspěchu. Ony ty jahody potřebují péči a hlavně zálivku. Pokud budou v květnu a červnu soustavná vedra, tak jako tomu v posledních letech bývá, tak vám prostě sazenice uschnou, protože péče s bídou jednou týdne, jim prostě stačit nebude. Takže lidé z měst jsou odkázáni na obchod, kde se prodávají jahody předražené a pochybné kvality, případně na prodejce na tržišti, kteří sice mají jahody kvalitní, ale každý stejně koupí košíček k přímé spotřebě, maximálně na výrobu nějakého ovocného poháru, dezertu nebo koláče.
Takže ani běžný obyvatel vesnice se svým jahodovým záhonkem, ale ani lidé z města nemají šanci udělat si dobrou domácí marmeládu. Když se tak nad tím zamýšlím, tak možná, kdyby tu šanci měli, stejně by se jim nechtělo věnovat výrobě takovou práci a čas s výsledkem nejistým. Ono totiž uvařit dobrý, kvalitní, chutný domácí džem nebo marmeládu, té správné konzistence je docela kumšt. Prostě chce to nějakou tu praxi. Takže pro všechny je tu nabídka, která se prostě neodmítá. Bio jahodová marmeláda bez cukru z těch nejlepších, zdravých jahod pocházejících z ekologického zemědělství v bio kvalitě a bez cukrů. Prostě ta nejlepší volba pro vás. Objednejte ještě dnes a o víkendu už můžete mazat palačinky, nebo krajíc chleba touto úžasnou pochoutkou.